Se incarca...
× Inchide

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe

Regulament

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului sentimente.ro

Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile acestui Acord, trebuie sa le respecti pe toata perioada utilizarii ca membru. Daca nu esti de acord cu termenii, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite prin acest site.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand:
 • termenii si conditiile acestui Acord

 • aspectul, optiunile, facilitatile site-ului

Orice schimbari survenite vor fi introduse pe site sau vor fi anuntate prin e-mail, in functie de decizia noastra.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din termeni si conditii de utilizare sau termeni si conditii de utilizare in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

Utilizatorii accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciului sentimente.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care oricare dintre utilizatori are obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din termeni si conditii generale, respectivul utilizator are obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciului sentimente.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia.

Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor.

Recomandam citirea cu regularitate a Acordului pentru a fi la curent cu ultimele modificari.


1. INSCRIERE

Pentru a deveni membru trebuie sa completezi in formularul de inscriere cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale, clare si complete. Vei fi avertizat ca trebuie sa actualizezi aceste date de cate ori intervin modificari. In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false, incomplete sau depasite, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site.

Toate informatiile care te pot identifica - nume, adresa, adresa de email etc. precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

La inscriere, vom solicita suficiente informatii care sa indice faptul ca ai cel putin 18 ani. Devenind membru, sustii si garantezi ca ai cel putin 18 ani. Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre persoane minore care au incalcat acest Acord.

2. CONTUL SI PAROLA

In formularul de inscriere ti se va cere sa alegi un nume de cont. Avem dreptul sa refuzam orice denumire de cont care:

 • poate creea confuzie;

 • poate ofensa in vreun mod o persoana, o entitate sau un grup;

 • poate fi interpretat ca obscen;

 • contine adresa de e-mail, telefon.

Iti poti anula contul oricand si din orice motiv si la randul nostru, avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil

Contul tau este personalizat si securizat printr-un cod de activare si parola. Codul de activare iti va fi trimis dupa inscriere la adresa de email pe care ai completat-o in formularul de inscriere. Daca ai completat o adresa de email falsa, nu vei primi codul de activare si nu vei putea accesa contul tau de pe sentimente.ro.

Nu trebuie sa spui nimanui codul de activare, parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi sa nu cedezi sau sa vinzi accesul la site prin contul tau.

Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola si sa ne anunti.

Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul pe site.

3. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Machteam Soft S.R.L. J40/7355/05.05.2006, RO18642542 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza Utilizatorii despre ei.

Scopul colectarii datelor este: servicii de comunicatii electronice, servicii de relationare sociala, servicii de consultanta de sanatate, servicii de reclama, marketing si publicitate.

Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciului oferit de catre Administratorul Site-ului, acestea fiind necesare pentru oferirea Serviciului catre Utilizatori in conditii optime si de siguranta.

In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Machteam prin bifarea casutei de creare a contului.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Administratorul Site-ului si Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza pot fi dezvaluite de catre partenerii contractuali ai Administratorului Site-ului doar in masura stricit necesare pentru realizarea in conditii optime a serviciului oferit.

Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a Site-ului de catre Utilizatori si accesarea in continuarea a Site-ului inseamna consimtamantul expres dat de catre Utilizatori pentru prelucrarea si dezvaluirea catre terti de catre operator a datelor cu caracter personal potrivit conditiilor din prezenta nota de informare si in limitele prevederilor legale.

In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Utilizatorii prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a Site-ului sunt de acord cu respectarea si indeplinirea de catre operator a tuturor obligatiilor legale cu privire la transferul datelor cu caracter personal la orice alta entitate.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, datata si semnata pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului: Machteam Soft S.R.L. J40/7355/05.05.2006, RO18642542, cu sediul in Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 4, camera 4I, sector 2, Bucuresti, cu mentiunea pentru Echipa sentimente.ro, adresa de e-mail indicata la serviciul Contact al Site-ului.

In cazul in care unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 8759


4. CONDUITA ONLINE

Devenind membru, esti de acord ca:

 • Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.

 • Nu vei introduce pe site, nu vei transmite catre alti membri si / sau catre angajatii Machteamsoft materiale si/sau mesaje obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale, care au caracter sexual sau orice alte materiale si/sau mesaje care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.

  Prin materiale cu caracter sexual se intelege orice tip de continut cu caracter sexual, amenintarile de distribuire a imaginilor cu caracter intim, precum si oferirea de servicii cu natura sexuala. Printre ofertele de servicii cu natura sexuala se numara prostitutia, serviciile de escorta, masajele sexuale si alte activitatile sexuale. Cand este necesar, punem acest continut la dispozitia institutiilor care asigura aplicarea legii.

 • Nu vei trimite in mod repetat mesaje nedorite catre alti utilizator.

 • Vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.

 • Nu vei include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.

 • Nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright.

  Serviciul de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.

 • Nu vei folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri

 • Nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.

 • Nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.

 • Nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.

 • Nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.

 • Nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.

 • Nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.

 • Esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. Echipa de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

Incalcarea conduitei online

In cazul incalcarii de catre dvs. a prevederilor din prezentul Acord sau cand exista indicii sau repere privind incalcarea prevederilor prezentului Acord, Administratorul isi rezerva dreptul de a aplica, in orice mod, potrivit propriei sale optiuni discretionare, in urma analizarii sesizarilor venite din partea membrilor site-ului sau la cererea oricarei autoritati, fara a fi obligat sa justifice in vreun mod actiunea, fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate si fara a fi tinut sa justifice motivele, oricare din urmatoarele masuri fata de utilizatorii care incalca prevederile prezentului Acord: emiterea de avertismente; suspendarea, in intregime sau in parte, a contului; restrictionarea, in intregime sau in parte, a accesului la cont / sectiuni ale contului; anularea contului utilizatorului, aplicarea de taxe pentru ridicarea restrictiilor.

In urma analizarii raportarilor de abuz se pot aplica urmatorele masuri:

 • pentru prima abatere, are loc restrictionarea accesului la comunicare timp de 7 zile;

 • pentru a doua abatere, se restrictioneaza accesul la comunicare pana la achitarea unui taxe de 5 euro;

 • pentru a treia abatere, se restrictioneaza accesul la comunicare pana la achitarea unui taxe de 10 euro;

 • pentru urmatoarele abateri, se restrictioneaza accesul la comunicare pana la achitarea unui taxe de 100 euro.

Pentru mai multe detalii privind tratarea abuzurilor pe site, cititi aici »

Persoanele al caror cont sau acces la serviciile noastre a fost suspendat, restrictionat, retras sau interzis din orice motiv, precum si persoanele care au incalcat in orice mod prevederile din prezentul Acord nu mai au dreptul de a utiliza serviciile noastre. In toate cazurile in care noi apreciem ca sunt indeplinite cerintele mentionate vom putea lua de indata, fara nicio notificare prealabila, masurile pe care le consideram necesare pentru a interzice acestor persoane utilizarea serviciilor noastre, indiferent care sunt conturile utilizate de aceste persoane si indiferent daca serviciile sunt oferite contra cost.

In cazul suspendarii contului pentru incalcarea prevederilor din prezentul Acord, sumele platite nu se returneaza indiferent de serviciul achitat, ele putand fi folosite dupa reactivarea contului pana la finalul perioadei platite.

Pentru a pastra un mediu sigur de comunicare si interactiune, toti Utilizatorii sunt invitati sa foloseasca optiunea Raporteaza abuz (optiunea se regaseste in pagina de profil, in albume, in comentarii si in mesagerie) ori de cate ori considera ca sunt incalcate regulile de conduita ale site-ului.


5. INFORMATII ONLINE

Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau orice alte informatii existente pe site apartin in exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. Acesta este singurul raspunzator pentru veridicitatea lor. Echipa sentimente.ro nu garanteaza ca aceste informatii sunt reale, clare sau folositoare si nici nu este responsabila pentru opiniile exprimate de membrii site-ului. De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informatii.


6. AVERTISMENT IMPORTANT

Este posibil ca alti membri sa introduca pe site sau sa iti transmita materiale jignitoare, agresive sau obscene. De asemenea, este posibil ca alti utilizatori sa obtina informatii confidentiale despre tine si sa le foloseasca pentru a te hartui sau jigni. Serviciul de Asistenta Clienti nu este responsabil pentru decizia ta de a dezvalui anumite informatii personale pe site. Te sfatuim sa selectezi cu grija informatiile pe care le pui la dispozitia celorlalti membri.

Echipa sentimente.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a tine o evidenta a tuturor materialelor introduse pe site. De asemenea, sentimente.ro are dreptul, dar nu are obligatia, sa stearga orice material care incalca conditiile impuse de acest Acord. Fiecare membru in parte este singurul responsabil pentru continutul materialelor introduse de el pe site si pentru continutul email-urilor private.


7. REGULAMENT PLATA

Dupa crearea contului, Utilizatorul va beneficia in mod gratuit pentru o perioada nedeterminata de abonament Basic care cuprinde facilitati precum vizualizarea de profiluri, posibilitatea de a vedea cine este online si trimiterea de mesaje catre membri Contact+ (membri cu abonament Premium Plus si VIP). Toate facilitatile se regasesc in site, in pagina de prezentare a abonamentelor.

Utilizatorul poate alege sa achizitioneze un abonament platit care contine facilitati suplimentare, afisate tot timpul pe site, pagina de prezentare a abonamentelor, dar la care poate renunta oricand. Pentru a retrage comanda online, Utilizatorul poate completa formularul de aici .

O data achizitionat un abonament, acesta isi incepe perioada de valabilitate imediat dupa confirmarea platii de catre procesatorul de plata (Telcor pentru plata prin sms, PayU pentru plata prin card) sau dupa ce primim de la Utilizator o copie scanata a dovezii de plata pe adresa de e-mail webmaster@sentimente.ro.

Tarifele abonamentelor sunt precizate clar pe site in euro fara TVA inclus. In cazul platii prin sms, Utilizatorul va achita valoarea exprimata in RON, calculata la cursul BNR din ziua emiterii facturii de catre operatorul de telefonie mobila catre utilizator. In cazul platii prin card, Utilizatorul va achita valoarea exprimata in RON, calculata la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii. In cazul platii prin ordin de plata, Utilizatorul va achita valoarea exprimata in RON, calculata la cursul BNR din ziua efectuarii platii.

Prin transmiterea unei comenzi, utilizatorul declara pe propria raspundere si garanteaza ca are peste 18 ani si ca este rezident al tarii din care face comanda si plata pentru abonamentele sentimente.ro. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, utilizatorul isi da acordul pentru efectuarea automata a platilor prin preluarea directa din contul de card sau prin inscriere pe factura de telefonie mobila si declara ca plata este facuta in numele sau si ca are dreptul sa foloseasca modalitatea de plata respectiva. In cazul platilor facute cu cardul, utilizatorul declara ca are peste 18 ani si este titularul de drept al cardului respectiv. sentimente.ro nu este responsabil pentru orice reclamatii legate de utilizarea incorecta sau de catre alte persoane in afara titularului a mijloacelor de plata, pentru consumarea resurselor de plata ale utilizatorilor si nu poate returna fonduri contului daca utilizatorul a realizat o achizitie eronata.

In cazul in care exista suspiciuni/reclamatii referitoare la tranzactiile efectuate de Dvs. contul va fi blocat pana la clarificarea situatiei.

In situatia in care din diverse motive profilul Dvs este sters de pe site-ul sentimente.ro aveti obligatia de a ne contacta pentru a stabili modalitatea de restituire a banilor.

Abonamentul dvs. va deveni activ dupa confirmarea platii contravalorii acestuia. Utilizatorul poate opta pentru varianta free trial sau poate sa aleaga dintre mai multe variante de abonare. Pentru varianta free trial utilizatorul are 10 zile de comunicare si interactiune gratuite (doar pentru abonamentul lunar cu acces la toate facilitatile site-ului), cu taxare directa (cu acces la toata oferta de abonamente). In cazul free trial, la finalul celor 10 zile, utilizatorul este taxat direct cu 10 Euro plus TVA, contravaloarea abonamentului pe o luna. Pe parcursul perioadei de free trial, utilizatorul are posibilitatea oricand de a renunta la abonament, fapt care atrage dupa sine oprirea accesului la abonament. O data cu renuntarea la abonament, nu va mai avea loc nici taxarea. Free trial este valabil doar pentru platile prin SMS prin operatorii Orange si Vodafone. Utilizatorul are in orice moment, inclusiv pe parcursul perioadei de free trial, posibilitatea de a avea acces la toate abonamentele sentimente.ro, achitand pretul unuia dintre ele.

7.1 Modalitati de plata:

Membrii pot achizitiona un abonament prin folosirea unui card bancar, prin SMS sau prin ordin de plata.

Abonamentele cumparate prin SMS sau card bancar beneficiaza de facilitatea reinnoire automata (recurenta), adica se prelungesc in mod automat in ziua in care expira, pe aceeasi perioada, cu aceleasi facilitati si la acelasi cost la care a fost achizitionat initial abonamentul.

Membrii pot opri oricand reinnoirea automata urmand instructiunile din sectiunea Setari cont --> Setari plata. Daca decizi sa anulezi reinnoirea automata, iti recomandam sa o faci cu cel putin 24 de ore inaintea expirarii abonamentului.

Plata prin card: Plata se face automat din contul de card al utilizatorului, la inceputul fiecarei noi perioade de abonament (recurenta). In cazul in care, la taxarea recurenta, nu exista disponibilitati banesti in contul utilizatorului, acesta nu va mai benefecia de abonamentul sentimente.ro si se va incerca din nou taxarea la un interval de 3 zile de 10 ori, dupa care recurenta este oprita.

Plata de pe mobil: In cazul in care utilizatorul este abonat al unei retele de telefonie mobila, plata se va face la inceputul fiecarei noi perioade de abonament (recurenta) si va fi inscrisa pe factura operatorului de telefonie mobila respectiv. In cazul in care abonatul detine o cartela prepaid, plata se va face la inceputul fiecarei noi perioade de abonament (recurenta) din valoarea incarcata pe acea cartela. Pentru procesatorul de plata Rentabiliweb, recurenta nu este valabila in cazul Cosmote, adica dupa expirarea abonamentului, trebuie reluati pasii de abonare, plata nu se face automat din contul de mobil. Recurenta este valabila pentru retelele de telefonie Vodafone, Orange si Cosmote pentru procesatorul de plata Telpay (Telcor). Utilizatorul isi poate face mai multe abonamente de pe acelasi numar de mobil, dar in limita sumei acceptate de operatorul sau de telefonie mobila. In cazul in care, la data platii, in contul de mobil al utilizatorului nu exista disponibilitati banesti pentru plata abonamentului, acesta nu va mai benefecia de abonamentul sentimente.ro.

In cazul operatorilor de telefonie mobila Orange si Cosmote, plata pentru anumite valori (11, 15, 17, 18 si 20 euro) se va face in 2 pasi, adica utilizatorul trebuie sa trimita 2 sms-uri de confirmare. De exemplu: in cazul abonamentului de 11 euro, utilizatorul trimite 1 sms in care confirma plata a 5,5 euro + TVA si inca un sms in care confirma plata pentru alti 5,5 euro + TVA, suma celor 2 sms-uri fiind valoarea abonamentului de 11 euro. La inceputul fiecarei noi perioade de abonament (recurenta), utilizatorul va fi notificat tot prin 2 sms-uri, fiecare in valoare de 5,5 euro + TVA, iar suma lor fiind valoarea abonamentului de 11 euro.

7.2 Renuntarea la abonament. Reactivare.

In cazul platii prin card si prin mobil pentru operatorul Rentabiliweb, renuntarea la abonament se poate face oricand, dand click pe butonul de Nu mai vreau prelungire automata din Setari cont / Setari plata. In cazul platii de pe mobil, renuntarea la abonament se va face si prin trimiterea unui SMS cu mesajul "stop << numele abonamentului ales >>" la numarul 7461. In cazul in care abonamentul nu a fost prelungit ca urmare a constatarii lipsei necesarului de bani la taxarea recurenta, utilizatorul poate solicita oricand reluarea abonamentului si continuarea taxarii. Confirmarea acordului utilizatorului se poate face prin cumpararea unui nou abonament. Atentie! In cazul Cosmote, pentru care nu este valabila recurenta, mesajul "stop << numele abonamentului ales >>" nu este valabil si poate atrage dupa sine taxari suplimentare.

.

7.3 Renuntarea la cont

Abonamentele cu reinnoire automata (recurenta) se opresc automat la stergerea contului. Pentru orice nelamurire sau defectiune tehnica, utilizatorul este indrumat sa ne scrie pe adresa de e-mail: webmaster@sentimente.ro.

7.4 Restituirea platilor

 • rambursarea platilor efectuate pentru abonamentele sentimente.ro se realizeaza in confomitate cu dispozitiile legale imperative in materie ce completeaza prezentul Acord.

 • utilizatorii au dreptul sa notifice in scris Administratorul siteului ca renunta in mod unilateral la abonamentul sentimente.ro sau sa completeze aici formular de retragere a comenzii online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la data achizitionarii unui abonament sau in 14 zile de la data prelungirii abonamentului achizitionat, conditionat de neaccesarea abonamentului in aceasta perioada.

 • puteti anula oricand un abonament. Daca ati folosit deja serviciile aferente abonamentului, se va restitui contravalorea perioadei nefolosite din abonament in termen de maxim 30 de zile de la data solicitarii.

 • nu veti primi o rambursare pentru perioada in care ati folosit serviicile aferente abonamentului achizitionat

 • ne rezervam dreptul de a emite rambursari sau creditari, la libera noastra alegere. Daca emitem o rambursare sau o creditare, nu avem nicio obligatie de a emite aceesi rambursare sau una similara pe viitor.


8. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, utilizatorul isi da acordul pentru efectuarea automata a platilor prin preluarea directa din contul de card, din valoarea incarcata pe cartela prepaid sau prin inscriere pe factura de telefonie mobila si declara ca plata este facuta in numele sau si ca are dreptul sa foloseasca modalitatea de plata respectiva. In cazul platilor facute cu cardul, utilizatorul declara ca are peste 18 ani si este titularul de drept al cardului respectiv. sentimente.ro nu este responsabil pentru orice reclamatii legate de utilizarea incorecta sau de catre alte persoane in afara titularului a mijloacelor de plata, pentru consumarea resurselor de plata ale utilizatorilor si nu poate returna fonduri contului daca utilizatorul a realizat o achizitie eronata.

sentimente.ro nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele fraude produse din vina utilizatorului:

 • utilizatorul este singurul raspunzator pentru pastrarea in deplina siguranta a datelor confidentiale referitoare la contul de pe sentimente.ro. sentimente.ro nu poate fi facut raspunzator pentru prejudiciile produse ca urmare a divulgarii datelor de autentificare

 • nesecurizarea mediului de lucru in timpul folosirii tranzactiei - folosirea unui calculator virusat sau pe care ruleaza aplicatii de tip spyware, keyloggers, alte categorii de virusi informatici

 • folosirea platii prin sms sau card de catre o terta persoana

 • sentimente.ro nu garanteaza ca serviciul pentru care ati platit va fi disponibil imediat. Noi vom face tot posibilul pentru a asigura buna functionare a site-ului dar din diferite motive - probleme tehnice, probleme cu conexiunea la internet, un serviciu poate fi indisponibil pentru o perioada de timp. Din momentul remedierii eventualei probleme survenite, serviciul respectiv va fi furnizat pentru perioada contractata.


9. LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

sentimente.ro nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele fraude produse din vina utilizatorului:

 • utilizatorul este singurul raspunzator pentru pastrarea in deplina siguranta a datelor confidentiale referitoare la contul de pe sentimente.ro. sentimente.ro nu poate fi facut raspunzator pentru prejudiciile produse ca urmare a divulgarii datelor de autentificare

 • nesecurizarea mediului de lucru in timpul folosirii tranzactiei - folosirea unui calculator virusat sau pe care ruleaza aplicatii de tip spyware, keyloggers, alte categorii de virusi informatici

 • folosirea platii prin sms sau card de catre o terta persoana

 • sentimente.ro nu garanteaza ca serviciul pentru care ati platit va fi disponibil imediat. Noi vom face tot posibilul pentru a asigura buna functionare a site-ului dar din diferite motive - probleme tehnice, probleme cu conexiunea la internet, un serviciu poate fi indisponibil pentru o perioada de timp. Din momentul remedierii eventualei probleme survenite, serviciul respectiv va fi furnizat pentru perioada contractata


10. POLITICA COPYRIGHT

Toti utilizatorii trebuie sa respecte drepturile de proprietate si intimitate ale celorlalti membri. Odata cu introducerea pe site a unui material, garantezi ca ai drept de proprietate asupra lui sau ca ai aprobare din partea proprietarului pentru utilizarea materialului in conformitate cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului. Administratorul site-ului nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemnea materiale, inlcusiv fotografii, dvs. sunteti de acord sa acordati gratuit Administratorului site-ului permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmite, publice in orice format media si prin orice canale media, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis si dreptul de a cesiona la randul lui, gratuit sau contra cost, toate aceste drepturi oricarui partener al Administratorului site-ului. Utilizatorul nu poate si nu va pretinde nicun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus iar Administratorul site-ului nu va putea fi obligat la plata niciunei compensatii catre utilizator sau catre tertii care revendica drepturi asupra materialului publicat.

Utilizatorul este singurul raspunzator pentru prejudiciile cauzate tertilor prin utilizarea materialelor conform paragrafului precedent. Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor sau alte drepturi pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Administratorului site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

In cazul in care constati ca o copie a unui material personal este disponibila pe site fara acordul tau sau ca acesta incalca drepturile de autor, te rugam sa ne informezi mentionand:

 • o descriere a materialului respectiv;

 • unde poate fi gasit pe site;

 • adresa, telefonul si adresa ta de e-mail.


11. INFORMATII FURNIZATE DE MEMBRI

In momentul in care completezi chestionarul de inscriere si ne oferi detalii despre tine, esti de acord sa le utilizam pentru crearea profilului tau. Bineinteles ca anumite informatii care te pot identifica - nume, adresa, adresa de email, numere de telefon etc, sunt strict confidentiale, nu vor fi afisate pe site si nu vor fi furnizate nici unei terte parti, cu exceptia cazurilor in care legea ne obliga. La randul tau, trebuie sa respecti politica noastra de pastrare a securitatii si confidentialitatii informatiilor.


12. FUNCTIONAREA SITE-ULUI SI A SERVICIILOR SALE

Pentru a utiliza site-ul, Utilizatorul trebuie sa detina echipamentul hardware si software necesar si parametrii necesari pentru folosirea site-ului, de ex. accesul la internet. Utilizatorilor li se recomanda sa aiba activate functiile JavaScript, cookie-uri si pop-upuri.

Utilizatorul trebuie sa aiba abilitatile, echipamentul hardware si software necesar pentru a folosi internetul si sa inteleaga caracteristicile si constrangerile internetului care presupun ca securitatea, valabilitatea si integritatea transmisiilor de date pe internet nu este garantata.

Nu garantam ca serviciile sentimente.ro vor functiona daca Utilizatorul activeaza programe care dezactiveaza pop-upuri, add-onuri sau anumiti antivirusi. In acest caz, programele trebuie oprite inainte de utilizarea serviciului.

Nu garantam ca serviciile sentimente.ro vor fi functionale daca furnizorul de internet al utilizatorului nu este capabil sa furnizeze serviciile sale corespunzator. In acest context, nu putem fi trasi la raspundere pentru nefunctionarea completa sau cu intermitente a serviciului. Mai mult decat atat, din cauza specificitatii browserelor Internet Explorer, Safari, Opera, utilizatorii care accezeaza site-ul prin aceste browsere, pot intampina probleme care sa determine functionarea defectuoasa. Aplicatiile pentru telefoanele inteligente sunt valabile doar pentru utilizatorii care detin un telefon inteligent, iar accesul la internet este necesar.

In aceste conditii, nu garantam ca serviciile functioneaza fara intrerupere sau erori. In mod particular, folosirea site-ului poate fi intrerupta in orice moment pentru scopuri care tin de mentenanta, imbunatatiri tehnice, update-uri sau dezvoltari ale continutului si/sau a prezentarii site-ului. Cand e posibil, vom informa utlizatorii inainte de efectuarea acestor lucrari.

Utilizatorii Apple sunt indemnati sa foloseasca browserul Chrome – nu garantam functionarea optima a site-ului cand este accesat prin browserele SAFARI sau OPERA.

Te rugam sa iei la cunostinta ca ultima versiune de Adobe Flash este necesara pentru ca acest site sa functioneze corespunzator (descarca de la: www.adobe.com). In functie de configuratia retelei tale (daca este protejata de un firewall sau proxy), conexiunea la site nu va fi posibila.


13. NON-GARANTII

sentimente.ro ofera serviciile site-ului ca atare, dar nu ofera nici un fel de garantie pentru:
 • securitatea utilizatorilor site-ului

 • eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii

 • eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului

 • eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet

Administratorul sentimente.ro atrage atentia asupra faptului ca unii utilizatori ai sentimente.ro solicita altor utilizatori, sub diverse pretexte, transferul unor sume de bani sau ofera promisiuni pe care nu intentioneaza sa le respecte. Administratorul sentimente.ro nu are nici o responsabilitate fata de orice promisiuni ori angajamente asumate de oricare dintre utilizatorii sentimente.ro catre alti utilizatori ai sentimente.ro, fata de modul cum sunt indeplinite asemenea angajamente sau fata de incalcarea acestor angajamente, precum si fata de orice transferuri banesti efectuate intre utilizatorii sentimente.ro, singurii responsabili pentru acestea fiind utilizatorii sentimente.ro.


14. RECLAMATII

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contacteaza echipa de asistenta clienti la adresa de e-mail webmaster@sentimente.ro.


15. NOTA PROPRIETARULUI

Toate siglele, suportul si materialele initiale aflate pe site sunt propietatea site-ului. Copierea, traducerea sau folosirea lor in orice scopuri fara acordul proprietarului vor fi sanctionate conform legii si prezentului Acord.


16. PREVEDERI GENERALE

Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.

In formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.

SECURIZAT